Toskedal, som tidligere har vært kjent for å være blant dem som har vært i tvil når det gjelder å ha Hareide som parlamentarisk leder for KrF, sier at det var full støtte til den tidligere partilederen i stortingsgruppa.

– Jeg var ikke skeptisk, men ville ikke uttale meg på forhånd, forklarer han om hvorfor han ikke tidligere har villet uttrykke støtte.

Toskedal sier at partigruppa har respekt for Hareides valg.

– Vi forsøkte på alle måter å få ham til å ta jobben. Likevel ble det hans personlige konklusjon at han ikke vil fortsette. Og det synes vi er trist, men det må vi har respekt for, sier Toskedal.

Tirsdag ble det klart at Knut Arild Hareide takker nei til vervet som parlamentarisk leder i Kristelig Folkeparti.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Test av Tesla Model 3: Slik takler den norsk vinterføre
De første eksemplarene av Tesla Model 3 er endelig på norske veier, nesten to år etter at tusenvis av nordmenn bestilte bilen.
03:12
Publisert: