Oktobermålingen blant LO-medlemmene gir Frp kun 7,7 prosent oppslutning, skriver Dagsavisen. I oktober 2013 var oppslutningen på 17 prosent.

60,3 prosent svarer at de ville stemt Ap om det var valg i dag.

– Vanlige folk vil ikke ha Frp-politikk. Nå har de fått det i tre år, og det vil de ikke ha. Det viser oppslutningen i fagbevegelsen, og hvis ikke vi er vanlige folk, hvem er det da, spør LO-leder Gerd Kristiansen, som mener Frp er partiet for «de med mest».

Frps arbeidspolitiske talsperson Erlend Wiborg svarer slik:

– Det er ingen hemmelighet at Frp har dårlige målinger om dagen. Da er det naturlig at også færre LO-medlemmer sier de vil stemme på oss. Jeg tror likevel mange av LOs medlemmer setter pris på at vi strammer inn innvandringspolitikken og står for tidenes satsing på vei og jernbane, sier han. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik kan du få dagligvarene hjem
Førerløse biler kan ta seg av snømåkingen på Gardermoen eller hente ungene dine på trening
01:26
Publisert: