Frp-topp om Nav-skandale: «Må finne ut hvordan man skal gjøre opp denne uretten for dem som er utsatt for det som er et justismord»

Leder Erlend Wiborg (Frp) i arbeids- og sosialkomiteen beskriver det som «totalt uakseptabelt» at folk urettmessig er fengslet for å ha fått penger fra Nav.

I forbindelse med revidert statsbudsjett i 2017 var arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og Erlend Wiborg fra Frp enige om at Nav måtte rydde opp i egen treghet med å kreve tilbake feilutbetalte penger. I går måtte Hauglie beklage at flere har fått store tilbakebetalingskrav og fengsel fordi Nav har praktisert EØS-regler feil, mens Wiborg beskrev det hele som «totalt uakseptabelt».
I forbindelse med revidert statsbudsjett i 2017 var arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og Erlend Wiborg fra Frp enige om at Nav måtte rydde opp i egen treghet med å kreve tilbake feilutbetalte penger. I går måtte Hauglie beklage at flere har fått store tilbakebetalingskrav og fengsel fordi Nav har praktisert EØS-regler feil, mens Wiborg beskrev det hele som «totalt uakseptabelt».Foto: Øyvind Elvsborg
Publisert 28. October 2019, kl. 13.15Oppdatert 29. October 2019, kl. 13.28