Retten finner det bevist ut over enhver rimelig tvil at Keshvari gikk og hentet et våpen og truet ekssamboeren med våpenet, står det i dommen, ifølge Avisa Oslo.

Dommen på fire måneders fengsel kommer i tillegg til straffen på elleve måneders fengsel han ble idømt for bedragerier etter å ha jukset med reiseregninger på Stortinget.

Mazyar Keshvari var også tiltalt for vitnepåvirkning, brudd på besøksforbud og andre trusler, men han er frifunnet på disse punktene. I retten nektet den tidligere stortingsrepresentanten for Frp straffskyld for alle punktene i tiltalen.

– Vi er glade for at han ble frifunnet for de fleste forholdene, og tar dommen på fire måneder til etterretning, sier Keshvaris forsvarer, advokat John Christian Elden, til Avisa Oslo.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.