Fredag ble det kjent at Ap-nestleder Hadia Tajik er blitt kjæreste med tidligere politisk reporter i DN, Kristian Skard. Det var VG som først meldte om forholdet.

Skard sto i DN bak sakene om varsler mot daværende nestleder Trond Giske. Paret sier at de først fikk privat kontakt etter at saken var over.

Tajik og Skard er ikke det eneste profilerte paret i politikken. Tidligere i år gikk Per Sandberg (Frp) av som fiskeriminister etter at han og kjæresten Bahareh Letnes dro på en tur til Iran som Statsministerens kontor ikke kjente til.

Les også: Miss Iran magasinetPlus

Sandberg har sagt at han valgte kjærligheten foran politikken. Han har følgende melding til Tajik og Skard når DN tar kontakt:

– Jeg ønsker Hadia og Skard til lykke med kjærligheten. Hvis de ønsker gode råd i en debatt som vil utfordre deres kjærlighet, kjenner iallefall Skard mitt telefonnummer.

– Har du noen råd til dem om hvordan det er når kjærlighetslivet blir offentlig?

– De har kun hverandre, det er nok. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se hvor mange forsøk Bård Tufte Johansen trengte for å levere Nytt på nytt-vitsen
Hvor vanskelig er det å være komiker med fullsatt tv-studio?
02:09
Publisert: