– Jeg ba aldri om å få epostadressen til Sandberg. Det var ikke jeg som valgte kjøkkenveien. Sandberg ville ha sensitiv informasjon på det viset. Det kan jeg forstå, fortalte Reppe Sør-Trøndelag tingrett ifølge Dagbladet.

Videre sa lakselobbyisten at han ikke tror det er uvanlig at statsråder gir fra seg private eposter:

– Det er jo ikke for ingenting at man vil ha et lobbyregister i Norge.

Ikke kommentert

Torsdag skal Sandberg selv vitne i retten. Fiskeriministeren har så langt ikke villet kommentere opplysningene Dagbladet har viderebrakt fra rettssalen, eller besvart epost fra NTB med spørsmål om de angivelige lekkasjene og hans forestående vitneprov.

E-postskandalen var et faktum idet Reppe tastet feil da han skulle skrive inn Sandbergs private epostadresse, men kom til å sende flere hemmelige eposter til en svensk navnebror av fiskerministeren.

Etter dette mistet den daværende kommunikasjonssjefen i Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) jobben. Dette førte til at Reppe trakk sin tidligere arbeidsgiver for retten.(Vilkår)

Vårren sykkel på 1-2-3
Vasker du sykkelen din ofte, varer den lenger. Om du ikke vasker den ofte, så ta iallfall en skikkelig vårrengjøring. Sykkelekspert Jonas Strømberg forteller deg alt du trenger å vite om hvordan.
02:19
Publisert: