Påtalemyndigheten mener han spilte «russisk rulett» med sin tidligere samboer og trakk av fem ganger, skriver Nettavisen.

Keshvari ble pågrepet i sitt daværende hjem i Rælingen i Akershus i februar 2019, og det ble gjort beslag av våpen i den forbindelse. Påtaleavsnittsleder Bente Gerner sier et lydopptak fra kvelden er ett av flere bevis i saken.

Kvinnen har forklart at hun var livredd. Hennes bistandsadvokat, Marte Svarstad Brodtkorb, sier at saken er alvorlig, og at det er en stor påkjenning for hennes klient å vente på utfallet.

– Min klient ser frem til å kunne legge saken bak seg, men er innforstått med at det blir tøft å møte i retten med den offentligheten det blir, sier Brodtkorb til Nettavisen.

Keshvari er i tillegg tiltalt for brudd på besøksforbud mot kvinnen, for å ha truet henne og for å ha motarbeidet aktører i rettsvesenet. Det siste punktet er det mest alvorlige i tiltalen og har en øvre strafferamme på seks års fengsel.

Påtalemyndigheten mener Keshvari ba kvinnen trekke vitneforklaringen sin, og sa at hun ikke ville gå ustraffet.

– Min klient nekter straffskyld etter tiltalen som er tatt ut, men ser frem til at saken kan avsluttes, og at han får renvasket seg i retten, sier forsvarer John Christian Elden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.