– Vi har en dialog med forsvareren og venter på en tilbakemelding. Han har ikke vært inne til avhør, opplyser leder Rune Skjold for seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

Politiet har fått overlevert dokumentasjon fra Stortinget, men Skjold opplyser at de også ønsker noe materiale utlevert fra Keshvari selv.

NTB har ikke lykkes i å komme i kontakt med hans forsvarer Arne Gunnar Aas fredag.

Mazyar Keshvari, som representerer Frp for Oslo på Stortinget, har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner siden høsten 2016. Avisen kan dokumentere at Keshvari har vært i hjembyen samtidig som det er levert krav på til sammen 36.000 kroner.

Keshvari har gjennom sin tidligere advokat Arve Lønnum opplyst at han ønsker å betale tilbake det han har fått urettmessig utbetalt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her får selgerne i =oslo salgstips av Petter Stordalen
01:57
Publisert: