Onsdag samlet KrF seg til et omfattende møtemaraton på Stortinget: Først skulle partiet ha et vel to timer langt sentralstyremøte, deretter et landsstyremøte, og til slutt et kort sentralstyremøte.

– Naturlig nok, med det vi vet som er på agendaen nå, blir det en status fra de viktige samtalene som nå pågår, sier KrF-leder Knut Arild Hareide til NTB i forkant av møtet.

– Vår delegasjon forteller om gode samtaler, men at det også er en del reelle avklaringer som naturlig nok ikke har funnet sted, legger han til.

– Kan du være mer spesifikk på dette?

– Nei, egentlig ikke. Da er jeg så presis som jeg har grunnlag for å være, sier Hareide.

KrF-lederen ønsket i høst å søke regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet, men tapte som kjent den interne dragkampen om retningsvalg. Det er grunnen til at KrF nå sitter i sonderinger om å gå inn i Solberg-regjeringen.

Hareide varslet på det ekstraordinære landsmøtet 2. november at han ville gå av hvis partiet valgte en annen kurs enn den han anbefalte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik må du kle deg for å padle kajakk hele året
00:00
Publisert: