Kommunestyrerepresentant i Stavanger, Mimir Kristjánsson, stiller som kandidat til Stortinget for Rødt. Det skriver han selv i et Facebook-innlegg lørdag:

– Skal vi kaste regjeringen må Rødt over sperregrensen. Skal Rødt over sperregrensen må vi gjøre er godt valg i folkerike Rogaland. Det vil jeg være med på, og derfor har jeg sagt til nominasjonskomiteen at jeg gjerne står på topp her neste høst, skriver 34-åringen og fortsetter:

– Så gjenstår det bare å se om nominasjonsmøtet velger meg. Jeg er uansett klar for å bidra til tidenes Rødt-valgkampen og slutten på regjeringen Solberg.

Kristjànsson er tidligere journalist og jobbet i Klassekampen frem til han ble innvalgt som bystyrerepresentant for Rødt i Stavanger i 2019. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.