Over 64 prosent av stemme er telt opp, og det er tett mellom de tre kandidatene på topp. Det er dermed for tidlig å utrope en vinner.

Senatoren fra Vermont leder foreløpig med 26 prosent av stemmene foran Pete Buttigieg. Den tidligere borgermesteren i South Bend i Indiana har foreløpig 24 prosent oppslutning, og senator Amy Klobuchar fra Minnesota ligger på om lag 20 prosent.

Klobuchar er likevel godt fornøyd med det foreløpige resultatet.

– Hallo, Amerika. Jeg er Amy Klobuchar, og jeg vil slå Donald Trump, sa hun til tilhengere i Concord i New Hampshire, skriver CNN.

Tidligere visepresident Joe Biden og senator Elizabeth Warren ligger langt bak, og det er ikke sikkert de får stor nok oppslutning til å få delegater fra New Hampshire. Grensen ligger på 15 prosent.

Begge har talt til sine tilhengere og lovet å fortsette valgkampen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.