Solberg (H) vil ikke kommentere konklusjonene fra representantskapet.

– Det er representantskapet som er tilsynsorgan for Norges Bank. Det er de som følger opp saken. Fra regjeringens side tar vi dette ad nota. Vi mener det er forholdet mellom representantskapet og Norges Bank som må diskutere om dette var riktig eller ikke, sier statsministeren til NTB.

Hun vil heller ikke kommentere om hun frykter at tilliten til Norges Bank og oljefondet blant det norske folk vil svekkes som følge av saken.

– Jeg synes det er viktig å respektere det Stortinget har vedtatt er rolledelingen mellom regjeringen og Norges Bank, og det er at Norges Bank er uavhengig. Da vil ikke jeg kommentere alle disse tingene som oppfattes som at jeg blander meg inn i indre ting i Norges Bank, sier hun.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.