– Det er veldig gledelige nyheter at SV både får flere velgere og medlemmer. Vi får kontakt med mange som er bekymret over utviklingen landet går i, og som har lyst til å kjempe for et mer rettferdig samfunn, sier fungerende SV-leder Kirsti Bergstø til NTB.

SVs gjennomgang av egne medlemslister på nyåret viser at partiets medlemstall nå har nådd sitt høyeste nivå siden begynnelsen av 90-tallet.

- Ser at SV har løsninger

Siste fintelling viste at SV totalt har 11.385 medlemmer. Partiet registrerte 2.382 nye medlemmer som meldte seg inn og betalte kontingent i fjor, en vekst i betalende medlemmer på 18 prosent.

Med unntak for årene 1993 og 1994 skal SV nå ha sitt høyeste medlemstall siden 1989.

– Mange ser at SV har løsninger på de store utfordringene vi står overfor, den økende ulikheten og klimakrisen. Flere medlemmer gir større gjennomslag. Det er viktig at folk organiserer seg og tar standpunkt, særlig nå med utviklingen vi ser i Norge og verden, sier Bergstø.(Vilkår)

Stordalen: - Gigantisk misforståelse at man gjør samfunnet en tjeneste ved å ansette folk med hull i cv-en. Det er bedriften som tjener på det.
Vi tjener på å inkludere, var Peter Stordalens budskap til NHO konferansen 2018. Se hele hans ti minutter lange tale til Norges maktelite her.
11:27
Publisert: