– Jeg fikk spørsmål fra flere medlemmer i Oppland Frp. Mitt svar blir ja, sier Carl I. Hagen til Gudbrandsdølen Dagningen.

Han har tilknytning til Oppland gjennom sitt feriested i Lesja nord i Gudbrandsdalen. Han sier til avisen at han vil gi Oppland Frp sitt endelige svar onsdag.

– Samtidig stiller jeg som kandidat på tredjeplassen i Oslo Frp. Den enkle begrunnelsen er kort og godt det behovet jeg føler for å komme inn i Frps stortingsgruppe, sier Carl I. Hagen.

Morten Ørsal Johansen er i dag Oppland Frps eneste representant på Stortinget, men han har sagt at han ikke tar gjenvalg.

76 år gamle Hagen var leder for Frp fra 1978 til 2006 og stortingsrepresentant fra 1981 til 2009. I den inneværende stortingsperioden har han vært vararepresentant på Stortinget for Oslo Frp.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.