Under Oslo SVs nominasjonsmøte i kveld ble det bestemt at Kari Elisabeth Kaski skal toppe listen ved stortingsvalget i 2017, skriver lokallaget i SV i en pressemelding.

Det ble avgitt 434 stemmer og 261 av disse gikk til Kaski.

- Jeg er ydmyk, stolt og veldig glad for at jeg får representere Oslo SV ved høstens stortingsvalg. I kveld så vi starten på en ny mobilisering for fellesskap og solidaritet. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med hele Oslo SV for et grønnere og mer rettferdig Oslo og Norge, sier Kari Elisabeth Kaski i pressemeldingen.

Kari Elisabeth Kaski er idag partisekretær i SV. Hun har jobbet i blant annet Operasjon Dagsverk og Natur og Ungdom. Hun har også vært nestleder og politisk ansvarlig i miljøstiftelsen ZERO. Kaski har studert samfunnsøkonomi, russlandsstudier og ledelse.

I dag representerer Heikki Eidsvoll Holmås Oslo SV på Stortinget.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.