Amerikansk storavis med nye detaljer om Terje Rød-Larsen og Jeffrey Epstein

Toppdiplomat Terje Rød-Larsen var så ofte innom den avdøde overgriperen og finansmannens hjem i New York at personalet visste at de måtte ha agurker klare for hans gin, skriver Wall Street Journal i en fersk avsløring.

Wall Street Journal skriver at toppdiplomaten Terje Rød-Larsen (til høyre) var på gjestelisten da den avdøde overgriperen og finansmannen Jeffrey Epstein planla at Woody Allen (i midten) skulle gi leksjoner i filmredigering hjemme hos Epstein for en gruppe som så Alfred Hitchcocks filmklassiker «Psycho». Bildet er tatt i en annen sammenheng. Bak Epstein synes også norske Håkon Gundersen.
Wall Street Journal skriver at toppdiplomaten Terje Rød-Larsen (til høyre) var på gjestelisten da den avdøde overgriperen og finansmannen Jeffrey Epstein planla at Woody Allen (i midten) skulle gi leksjoner i filmredigering hjemme hos Epstein for en gruppe som så Alfred Hitchcocks filmklassiker «Psycho». Bildet er tatt i en annen sammenheng. Bak Epstein synes også norske Håkon Gundersen.Foto: Elder Ordonez/SplashNews.com
Publisert 3. September 2023, kl. 19.07Oppdatert 4. September 2023, kl. 10.20