– Jeg er overrasket. Jeg mener forutsetningen også den gang var at alle måtte levere reiseregning, og jeg trodde det ble gjort. Jeg kan egentlig ikke skjønne at dette var mulig, sier Børresen til Adresseavisen.

Mandag avslørte avisa at Linda Hofstad Helleland (H) hadde fått reisegodtgjørelse uten å levere reiseregning ved en rekke anledninger, kun ved å underskrive på at det var tjenestereiser. Helleland mener dette var vanlig praksis i nasjonalforsamlingen i flere år.

Børresen, som var stortingsdirektør fra 2012 til 2018, avviser at dette var vanlig.

– Jeg kan ikke skjønne at det skal være noe stort omfang av dette. Tilfellet med Helleland tror jeg må være et unntak. Slik jeg oppfattet rutinene våre, så skulle alle levere reiseregning for alle reiser, sier Børresen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.