I et intervju med Aftenposten snakker Grande om dramatikken på sidelinjen, mens hun satt i regjeringsforhandlinger på Jeløya utenfor Moss.

Hun måtte håndtere alt fra drapstrusler til sexrykter.

Midt under forhandlingene måtte Grande vitne i en rettssak mot en 43 år gammel mann som i mai 2016 sendte to drapstrusler til henne. Dette skjedde i forbindelse med flyseteavgiften og nedleggelsen av Rygge flyplass. Truslene ble tatt såpass alvorlig at Grande fikk politibeskyttelse.

Grande har også måtte forholde seg til en voldsom ryktespredning med utgangspunkt i en fest i Trøndelag for ti år siden. På enkelte nettsteder og i sosiale medier blir hun der nærmest fremstilt som en overgriper.

– Jeg har fortalt min historie til Erna, sier hun. Hun legger til at mange kvinnelige politikere utsettes for rykter, og antyder at lederne i de to andre partiene hun skal samarbeide med, vet hva det medfører når man står midt oppi en slik rykteflom, sier Grande til Aftenposten.

Hun sier videre at hun sikkert kan ha gjort dumme ting, men at hun ikke er noen overgriper. Hun avviser også at ryktene på noe tidspunkt har truet hennes deltagelse i regjeringen.(Vilkår)

Gråbeins Gadget Guide: Multiromshøyttalere
Multiromsanlegg er lette å sette opp og leverer god lyd. Ulempen er at produsentene ikke snakker med hverandre.
02:43
Publisert: