Rådmann Morten Wolden er dermed blitt til kommunedirektør Morten Wolden, skriver Adresseavisen.

Avviklingen av rådmannen, som tittel og begrep, skjedde på bystyremøtet torsdag. Selv om tittelinnehaveren selv er uanfektet, ble det temperatur blant politikere da rådmannen falt, skriver avisen.

Stillingstittelen «kommunedirektør» er kjønnsnøytral og benyttes gjennomgående i ny kommunelov. I innstillingen het det at rådmannen foreslår at stillingstittelen til den øverste lederen av administrasjonen blir kommunedirektør ved ikrafttredelse av ny kommunelov.

– Jeg er absolutt ikke opptatt av tittel, men det er vel lurt at jeg har samme tittel som de andre lederne. Jeg har vært rådmann ganske lenge, så jeg skal innrømme at det blir litt rart. Og så må politikere omstille seg. Rådmannen er jo mye mer enn meg. Navnet på hele institusjonen endrer seg nå, sier kommunedirektør Morten Wolden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.