Bolton er intervjuet av TV-kanalen om boka han gir ut, «The Room Where It Happened», som inneholder en rekke sterkt kritiske anklager mot USAs president.

– Da journalist Martha Raddatz spurte om Trump virkelig tror at Kim elsker ham, sa Bolton at han ikke har noen annen forklaring.

– Jeg tror Kim Jong-un ler seg skakk av alt dette. Brevene som Trump har vist fram til pressen, er skrevet av en eller annen funksjonær i det nordkoreanske arbeiderpartiets propagandaavdeling, sa han.

– Likevel ser Trump på brevene som bevis på et dypt vennskap, sa han videre.

Bolton mener Trump ikke er egnet til å være president og håper han ikke blir gjenvalgt til høsten. Selv vil han verken stemme på Trump eller demokratenes Joe Biden.

– Jeg håper (historien) husker ham som en president i bare én periode, som ikke rakk å kaste landet ut i en nedadgående spiral vi ikke kan komme oss ut av. Vi kan overleve én periode, sa han.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.