Slaget om grunnrenteskatten: Ambassadører og toppdiplomater troppet opp hos Vedum

Ambassadører og diplomater fra stormaktene USA, Tyskland, Frankrike og Storbritannia og et nettverk av forretningsadvokater og vindkraftaktører jobber på kammerset for å få regjeringen til å snu om skatt på vindkraft.

Tirsdag ettermiddag var en rekke ambassadører og diplomater fra seks ulike ambassader på vei inn til et møte i Finansdepartementet. I forgrunn av bildet Sharon Hudson-Dean, USAs viseambassadør og Bernard Jaggy, Sveits ambassadør til Norge. I andre pulje til venstre er Finlands ambassadør Teemu Tanner og ministerråd ved den tyske ambassaden, Friedo Sielemann. Bakerst i blå jakke er Frankrikes ambassadør, Florence Robine og britenes viseambassadør Clare Filshie.
Tirsdag ettermiddag var en rekke ambassadører og diplomater fra seks ulike ambassader på vei inn til et møte i Finansdepartementet. I forgrunn av bildet Sharon Hudson-Dean, USAs viseambassadør og Bernard Jaggy, Sveits ambassadør til Norge. I andre pulje til venstre er Finlands ambassadør Teemu Tanner og ministerråd ved den tyske ambassaden, Friedo Sielemann. Bakerst i blå jakke er Frankrikes ambassadør, Florence Robine og britenes viseambassadør Clare Filshie.Foto: Per Thrana
Publisert 22. March 2023, kl. 13.11Oppdatert 29. March 2023, kl. 19.33