9. oktober registrerte stortingsrepresentant Ulf Leirstein et enkeltpersonforetak, som ifølge beskrivelsen i Brønnøysundregistrene skal drive med rådgivning, foredrag og konsulentoppdrag innen ledelse og politisk virksomhet.

Ifølge Leirsteins opplysninger til Stortingets gaveregister er det ennå ikke i drift.

– Hvorfor har du startet det med to år igjen av stortingsperioden?

– Forbereder meg på et liv etter politikken, skriver Leirstein i en melding til DN.

I januar i fjor fortalte NRK at den profilerte Østfold-politikeren i 2010 sendte pornografisk materiale til unge gutter i FpU. Leirstein skal også ha sendt tekstmeldinger til en kvinne med forslag om at de to skulle ha trekantsex med en gutt på 15 år.

Han trakk seg raskt fra alle verv, og i år meldte han seg ut av Frp, etter at det ble kjent at det hadde kommet nok et varsel mot ham. Leirstein er uansett folkevalgt til Stortinget, og må sitte der til 2021.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.