9. oktober i fjor arrangerte partiet en fest på Nordic Black Theatre på Grønland i Oslo i anledning nestleder Ola Elvestuens 50-årsdag.

Elvestuen var da stortingsrepresentant og leder av energi- og miljøkomiteen på Stortinget.

Aftenposten skriver at regningen på festen kom på til sammen 44.205 kroner. Halvparten av dette fikk stortingsgruppen refundert av partiorganisasjonen til Venstre. Resten betalte stortingsgruppen for, noe som betyr at det var skattebetalerne som fikk denne delen av regningen.

Ola Elvestuen henviser Aftenposten til Venstres kommunikasjonssjef Steinar Haugsvær for kommentarer til saken. Han sier at markeringen var et velferdstiltak som var åpent for alle i partiet.

På spørsmål fra Aftenposten om det er riktig at skattebetalerne skal dekke utgifter knyttet til en fødselsdagsfeiring for én stortingsrepresentant, svarer Haugsvær:

– Dette var ikke et privat arrangement. Dette var en 50-års markering for en gjenvalgt stortingsrepresentant.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Black Friday-tilbudet som får de unge til å gå bananas med pengene
Samme uskyldige lek mange vil huske fra 70-tallet. Bare at nå er det milliardindustri.
01:06
Publisert: