27-åringen går inn som rådgiver i farens selskap med sosiale medier som spesialfelt.

Hun kommer fra jobben som utgavesjef på TV2.no, og har bakgrunn fra blant annet Nettavisen og VG.

– Jeg tror dette blir bra. Hvis ikke hadde jeg ikke ansatt henne. Hun har et godt politisk hode, forstår viktige samfunnsprosesser og skjønner veldig mye av mediedynamikken etter mange år i pressen. Men jeg har holdt litt igjen før hun fikk jobben – og ikke vært like pågående i rekrutteringsprosessen. En far skal som kjent gi faderlige råd, mens en bedriftssjef skal gjøre noe annet, sier pappa Larsen.

Selv ser yngste blad Larsen frem til å få faren som øverste sjef.

– Jeg tror det skal gå bra. Vi har et godt og nært forhold, men også profesjonelt. Det er alltid han jeg har ringt til når det har vært noe, så jeg har veldig stor respekt for ham, sier Sissel Kruse Larsen.

– Og hvis det blir krangling?

– Da får vi bare ringe mamma, ler hun.

For henne har det vært viktig at kommunikasjonsbyrået opererer med helt åpne kundelister – i motsetning til farens forrige arbeidsgiver, First House.

– Jeg har jobbet i pressen i hele mitt liv, og kunne ikke stått bak et selskap som ikke praktiserer full åpenhet i arbeidet sitt, sier hun.

– Kunne du ha jobbet i First House?

– Nei, det hadde ikke gått.

Larsen var med å starte opp First House i 2010. I januar sa han opp jobben i kommunikasjonsbyrået for å satse på sitt eget selskap Kruse Larsen AS. Det har han ikke angret på.

– Jeg måtte bare legge om og begynne et annet sted. Selv ønsket jeg å delta i samfunnsdebatten uten at jeg ble mistenkt for å gå andres ærend. Jeg har vært et engasjert menneske i hele mitt liv, og ønsket ikke å leve et profesjonelt liv som ville avskåre meg fullstendig fra den politiske debatten, sier Larsen.

Les hele avisen her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.