Geelmuyden Kiese-konsernets resultat før skatt falt fra 4,9 millioner kroner i 2017 til minus 4,7 millioner kroner i 2018.

Det melder selskapet i en pressemelding.

DN omtalte tallene til Geelmuyden Kieses norske selskap tidligere i år. I GK i Norge, der Hans Geelmuyden selv er sjef, endte omsetningen på 152,9 millioner kroner med et underskudd på 2,8 millioner kroner. Tidligere i år rapporterte GK at underskuddet var på 1,5 millioner kroner.

To mill. i minus i Danmark

I Danmark endte omsetningen på 41,3 millioner danske kroner med et underskudd på to millioner danske kroner.

I Sverige endte omsetningen på 33 millioner svenske kroner, med et overskudd på 0,5 millioner kroner.

– Det er en prestasjon å drive et byrå med så mange flinke folk, så dårlig. Med en de facto eierandel i GK Gruppen på 95 % er alt som skjer i selskapet mitt ansvar, også ansvaret for å rydde opp. Det siste året har vi fjernet staber, og senket månedlig break-even med kr 1,5 mill. Vi har invitert inn nye og sultne partnere, og kommet oss ut i myra, sier Geelmuyden, som både er konsernsjef i Geelmuyden Kiese-gruppen og administrerende direktør i det norske selskapet.

Lønnsom

Ifølge Geelmuyden, som for tiden er på Korsika «for å finslipe sine lederferdigheter», går det bedre i 2019.

– Driften i 2019 er igjen lønnsom, og vi ser konturene av en prestasjonskultur, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen og i GK i Norge i meldingen, før han opplyser at han selv er på studietur på Korsika (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.