– Vi har vokst veldig raskt på bare fire uker. Nå dobler vi antall ansatte ved å ansette to av de flinkeste kvinnene i bransjen, sier byråleder Marius Parmann (32).

Kommunikasjonsbyrået Storm Communications har bare vært i drift siden begynnelsen av mai. Bak byrået står hotellinvestor Petter Stordalen (55) og Kruse Larsen, som er pr-byrået til de tidligere Ap-toppene Jan-Erik Larsen (55) og Bjarne Håkon Hanssen (55).

Byrået skal ha spisskompetanse på selskapskommunikasjon. Marius Parmann ansatte først tidligere sjefredaktør Per Valebrokk i E24 som seniorrådgiver. Nå dobler han bemanningen ved å ansette Bunny Nooryani (45), og Tina Berggård (30), begge som seniorrådgivere.

– Min ambisjon for Storm er at det skal være ordentlig gøy å jobbe med oss. Jeg har selv nærmest vokst opp i byrå. Jeg startet opp i Gambit, så for meg så blir det som å komme hjem igjen. Nå starter jeg i jobben over sommeren, og jeg kjenner at det kribler alt, sier Berggård.

Byråleder Marius Parmann (til venstre) med resten av Storm Communications: Seniorrådgiver Bunny Nooryani, seniorrådgiver og partner Per Valbrokk, seniorrådgiver Tina Berggård og Nils M. Apeland, som er tilknyttet gjennom samarbeidsavtale.
Byråleder Marius Parmann (til venstre) med resten av Storm Communications: Seniorrådgiver Bunny Nooryani, seniorrådgiver og partner Per Valbrokk, seniorrådgiver Tina Berggård og Nils M. Apeland, som er tilknyttet gjennom samarbeidsavtale. (Foto: Mikaela Berg)

Kvinner i toppen

Berggård er tidligere blitt kåret til årets pr-talent i bransjen. Hun har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen som kommunikasjonsrådgiver i DNB, og som presse- og innholdssjef i Danske Bank.

Nooryani har journalisterfaring fra Finansavisen, Bloomberg og Reuters. Hun har arbeidet som kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions, og er utdannet ved London School of Economics.

– Vi vil alltid sette kunden først. Jeg kommer fra kundesiden og tar med meg erfaringen om hvor viktig det er å lytte til kundene for å forstå deres behov og få til et godt samarbeid. I tillegg tror jeg min internasjonale erfaring kan være nyttig for mange norske virksomheter, sier Nooryani.

– Det å få være med på å bygge et byrå sammen med folk man har stor respekt for gjør jobben spesielt spennende, sier Nooryani.

– Det er en helt unik sjanse, legger Tina Berggård til.

Etterspurt

Det ferske byrået opererer med åpne kundelister. Blant de nye kundene Storm Communications har anskaffet, er Kverva, Haugaland Kraft AS og Eat. Ifølge byråleder Marius Parmann er Storm i samtaler med flere potensielle nye kunder.

– Jeg kan ikke nevne navn, men det er snakk om store kjente virksomheter som har tatt kontakt, sier Parmann.

– I løpet av ukene Storm Communications har vært i drift har vi knyttet nye kundeavtaler med flere store og små virksomheter. I tillegg følger en god håndfull kunder med over fra Kruse Larsen.

– Kruse Larsen har vokst raskt, og Storm Communications ble en mulighet for å ta deler av denne veksten videre og samtidig spisse begge byråene på det de skal være best på, forklarer Parmann.

Storm satser på selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

I tillegg til de to nyansettelsene, inngår Nils M. Apeland (49) etter syv år som assosiert partner i First House et samarbeid med Storm Communications.(Vilkår)

– Kvikk og særdeles komfortabel
Mercedes CLS skapte en hel bilklasse. Nå er tredje generasjon her.
01:34
Publisert: