– Jeg gleder meg veldig til å få lov til å jobbe sammen med de mange frivillige og ansatte i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Nasjonalforeningen har en lang og stolt historie og et viktig samfunnsoppdrag, sier Mina Gerhardsen i en pressemelding.

Gerhardsen har bakgrunn som fra journalistikk og informasjonsarbeid. Hun har også vært statssekretær ved Statsministerens kontor og statssekretær i Kulturdepartementet under Stoltenberg II-regjeringen. I tillegg har hun vært generalsekretær i Actis.

– Nordmenn lever stadig lengre. Det er et gode, men betyr og økt risiko for dårlig helse og ensomhet blant våre eldste. Antallet som får demens, er også økende. Vi vil trenge økt satsing på kunnskap og utbygging av helsetilbud for å møte dette, men mobilisering av frivillige vil også være en viktig del av løsningen, sier Gerhardsen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bor over to uker på gaten for å kjøpe en vin til 50.000 kroner
7. februar slipper Polet rundt 446 forskjellige burgundere fordelt på 29 500 flasker. Den dyreste koster opp mot 50.000 kroner.
01:24
Publisert: