– Det føles som å komme hjem. Jeg ser frem til igjen å jobbe med dyktige kolleger i det jeg anser som Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø, sier Wara i en melding på First House' hjemmesider.

Wara var justisminister fra 4. april 2018 til 29. mars 2019. Han har hatt saksforbud i tråd med bestemmelsene i karanteneloven.

Den tidligere justisministeren har langt fartstid som pr-rådgiver. Han begynte i Geelmuyden Kiese i 1994 etter å ha vært sett på som en kronprins i Fremskrittspartiet. Siden har han hatt sitt eget byrå, før han gikk til First House i 2010.

– First House representerer et kommunikasjonsfaglig mangfold, med rådgivere som har erfaring fra ulike deler av norsk nærings- og samfunnsliv. Felles for våre rådgivere er høyt faglig nivå, ledererfaring, stort engasjement og godt humør. Med Tor Mikkel styrker vi laget med en varm, raus og humørfylt lagspiller til glede for både kunder og medarbeidere. Vi har savnet Tor Mikkel, sier Ketil Lindseth, leder av samfunnsavdelingen i First House i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.