Try-konsernet leverte knalltall for 2016, og første halvår i år fortsetter i samme gode sporet:

– Dette er de beste halvårstallene noensinne, sier Try-sjef Kjetil Try.

– Vi øker kraftig på omsetning og i byråinntekt, og holder bunnlinjen uforandret i forhold til fjoråret – et år som endte med hele 62 millioner på bunnlinjen, sier han fornøyd.

Resultatet før skatt og minoritetsandeler havnet på 27 millioner kroner. 

Alle forretningsområdene leverer gode tall, og særlig pr/rådgivningsbiten og de digitale tjenestene avanserer kraftig, opplyser han.

At Norsk Tipping nylig bestemte seg for å velge Try med datterbyrået Pol til byråkontakt for alle spillene sine, gjør heller ikke fremtidsutsiktene dårligere, understreker Kjetil Try.

– Vår plan for 2017 var å styrke bemanningen kraftig, og derfor har vi budsjettert med en liten svekkelse på bunnlinjen i inneværende år. På tross av de rekordgode halvårstallene tror vi derfor at bunnlinjen blir noe lavere enn i 2016. Men så lenge topplinjen øker og marginene holder seg godt over 20 prosent, skal vi greie å leve med det, sier Try.

Try-konsernet (1. halvår)(Vilkår)

Johaug: – Føler meg urettferdig behandlet
Seiser Alm, Italia - Therese Johaug møtte pressen etter at dommen fra CAS ble kjent tirsdag. Der kom det frem at Johaug utestenges i 18 måneder, noe som gjør at hun ikke får vært med i OL.
02:08
Publisert: