Den landsdekkende avisen USA Today har brutt sin 34 år lange tradisjon med å forholde seg upartisk i alle presidentvalg. Nå sier avisen at Trump er en demagog som forfører velgerne med usannheter. De mener også at han er uegnet til presidentembetet.

Etter TV-debatten mandag erkjent selv mange av Trumps tilhengere at det var demokratenes presidentkandidat som gikk seirende ut, men de to siste landsdekkende meningsmålingene spriker. Den ene gir Hillary Clinton et forsprang på 4 prosentpoeng, mens den andre gir Donald Trump et forsprang på 4 prosentpoeng.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcasten om at penger er gratis: Rentenivået er unormalt lavt, og økonomene har ikke filla peiling på hvorfor. DNs utgavesjef Terje Erikstad og makrojournalist Einar Takla diskuterer med finansjournalist Marte Ramuz Eriksen hva som skal til for å få Øystein Olsen og andre sentralbanksjefer i zen.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert:

DNB-sjefens spesielle hobby
- Det er noe mer enn å skyte på en pappskive som står stille, sier Geir Herdal, fagansvarlig for Instore og merkevare i DNB.
02:12
Publisert: