– Jeg gleder meg til å høre på debatten. Trump kan gjøre USA stort igjen, sier Malik Obama til New York Post. Han er enig med Trump i at mediene favoriserer Clinton og blåser av anklager fra kvinner om at Trump skal ha trakassert dem seksuelt.

– Jeg tror dem ikke, hvorfor har de ikke stått fram før?, spør han.

– Jeg ser veldig fram til å treffe og være sammen med Malik, sier Donald Trump, og legger til at Malik forstår dette langt bedre enn sin bror, president Barack Obama.

Malik Obama er født i Kenya, der han delvis bor, men han har vokst opp i USA og er registrert til å stemme i Maryland. Malik er tre år eldre enn Barack. De har samme far, men forskjellig mor.

Da Malik stilte til guvernørvalg i Kenya i 2013 brukte han brorens slagord fra den amerikanske valgkampen i 2008, «forandring», men det imponerte ikke kenyanerne, som ga han kun 694 av 55.000 mulige stemmer. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.