Christie skal lede «et omfattende team av fagfolk som vil forberede overtakelsen av Det hvite hus, og alt dette medfører, i høst», skriver Trumps valgkampteam på sitt nettsted.

Christie måtte selv gi seg tidlig i nominasjonskampen på republikansk side, og siden har han uttrykt støtte til Trump og hans kandidatur. New Jersey-guvernøren er også blitt nevnt som en mulig visepresident for mannen som etter all sannsynlighet blir Det republikanske partiets kandidat til presidentvalget i november.

Valget av Christie kommer på et svært viktig tidspunkt for Trump, som ristet av seg sine to siste utfordrere, Ted Cruz og John Kasich, med seieren i nominasjonsvalget i Indiana sist uke. Nå ser teamet fram mot landsmøtet i partiet, og deretter selve presidentvalgkampen mot Demokratenes kandidat – trolig Hillary Clinton.

– Guvernør Christie er en ekstremt kunnskapsrik og lojal person med redskapene og ressursene som trengs for å sette sammen et overgangsteam uten sidestykke, et som vil være forberedt på å ta over Det hvite hus når vi vinner i november. Jeg er takknemlig for guvernør Christies bidrag til denne bevegelsen, uttaler Trump i pressemeldingen.

– Jeg er beæret over tilliten Trump har til meg, og jeg ser fram til å sette sammen et førsteklasses team som vil skaffe en administrasjon som på beste måte vil tjene den valgte presidenten og landet, sier Christie. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Følg markedet på DN Investor