Dermed slår han tilbake etter avsløringen i New York Times om at han kan ha sluppet unna føderal inntektsskatt de siste 18 årene

– Jeg har på briljant vis benyttet meg av lovene. På lovlig vis har jeg brukt skattelovene til min fordel, til firmaets fordel og til investorene og de ansattes fordel, sa Trump under et valgkamparrangement i Pueblo i Colorado.

Samtidig slo han fast at det trengs endringer i skattesystemet.

Jobber ikke for seg selv

– Urettferdigheten i skattelovgivningen er utrolig. Det er noe jeg har snakket om lenge, selv om jeg har dratt stor nytte av de lovene, sa Trump til folkemengden.

– Men jeg jobber for dere nå. Jeg jobber ikke for Trump.

Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton kommenterte også rivalens skattehåndtering under et valgkamparrangement i Toledo i Ohio.

– Han representerer det samme riggede systemet som han påstår at han prøver å endre, sa Clinton. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Trump-stiftelse må umiddelbart stoppe pengeinnsamling

 
– Tim hvem? dnPlus  (DN+)

Trump-tilhengere regner med valgfusk

Clinton øker ledelsen etter TV-debatt