Kampen mellom kandidatene i den republikanske nominasjonen spisser seg til, og Romney – Republikanernes kandidatved presidentvalget i 2012 – legger ikke skjul på hva han mener om årets prosess. Tidligere har han blant annet tatt til orde for strategisk stemming i nominasjonsrundene for å hindre at Donald Trump får flertall på landsmøtet.

I den automatiske telefonbeskjeden sier Romney at han er overbevist om at Trump vil tape mot demokraten Hillary Clinton i valget i november. Dessuten gjentar han kritikken om at Trump vil gjøre USA mindre trygt.

Selv om Rubios team står bak oppringningene, ber ikke Romney velgerne om å direkte om å stemme på Florida-senatoren under tirsdagens valg i Michigan. I stedet oppfordrer han dem om å stemme på en kandidat som kan slå Clinton og som «kan gjøre oss stolte».

Ved siden av Trump og Rubio, er også Ted Cruz og John Kasich med i den republikanske nominasjonskampen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:  Økonom om USA-valget: - En skremmende utvikling


Mexicos president: - Trump skader vårt forhold

Skaper bekymring blant utenlandske diplomater

Følg markedene på DN Investor