De to kommer til å opptre sammen under et valgkamparrangement i Ames i delstaten Iowa tirsdag, opplyser Trumps medarbeidere.

– Palin er en venn, og en person av høy kvalitet som jeg har stor respekt for. Jeg er stolt av å få hennes støtte, heter det i en uttalelse fra milliardæren.

I 2008 fikk Palin mye medieomtale da hun stilte som republikansk visepresidentkandidat. Hun hadde stor støtte i Tea Party-bevegelsen og på grunnplanet i Det republikanske partiet.

Ifølge avisa New York Times kan Trump få god drahjelp fra Palin i Iowa, hvor det skal holdes nominasjonsmøter om knappe to uker. Det antas at hun kan bidra til å øke oppslutningen hans blant konservative kristne amerikanere.

 

Les også: Trump vil tvinge Apple til å produsere i USA

 
Trump-bannlysing debattert i Parlamentet

Trump og Cruz barket sammen i TV-debatt  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.