I et åpent brev skriver Stephanie Cegielski at selv ikke Trumps nærmeste rådgivere ventet at han ville lykkes så godt som han har gjort i den amerikanske valgkampen.

– Jeg tror ikke engang at Trump selv tenkte han ville komme så langt. Og jeg vet ikke engang om han ønsket det, noe som kanskje er det mest skremmende av alt, skriver Cegielski i brevet som er publisert på nettstedet xojane.com.

Cegielski har ikke jobbet for Trumps offisielle valgkampteam, men for organisasjonen Make America Great Again – en såkalt Super PAC som i fjor jobbet med å samle inn penger til ham.

Oppmerksomhet

Formålet med Trumps valgkamp var i utgangspunktet å gjøre det brukbart som protestkandidat og få oppmerksomhet, hevder hun.

– Jeg tar nå fullt ansvar for å ha vært med på å skape dette monsteret, skriver hun.

En talsperson for Trump understreker i en uttalelse at Cegielski aldri har vært tilknyttet hans offisielle valgkampteam.

Hun «vet ingenting om Trump», og brevet inneholder ikke engang en flik av sannhet, ifølge talspersonen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.


Les også: Trump vil ikke lenger støtte den partiet velger

 
Går mot et valgresultat ingen har sett på 68 år  

Anonymous trapper opp nettkrigen mot Trump  

Hold deg oppdatert på DN Investor