– Vår veldig svake og ineffektive leder, Paul Ryan, holdt en dårlig telefonkonferanse, der hans medlemmer ble rasende på grunn av hans illojalitet, tvitrer Trump.

Han viser til at lederen for Representantenes hus mandag gjorde det klart at han ikke vil bidra på noe vis for å hjelpe Trump i resten av valgkampen.

– Det er vanskelig å gjøre det bra når jeg får null støtte fra Paul Ryan og andre! skriver Trump.

Han skriver videre at illojale republikanere er verre enn hans demokratiske motstander Hillary Clinton, og at demokratene generelt sett er mer trofaste overfor hverandre. Samtidig hevder presidentkandidaten at det er godt at «lenkene nå er tatt av» ham.

– Jeg kan nå kjempe for Amerika på den måten jeg vil, sier Trump.

Forsvarer kommentarer

I et intervju med Fox News tirsdag sier Trump han ikke vil ha, eller bryr seg om Ryans støtte.

– Jeg ville ikke vært i en skyttergrav med disse folkene, inkludert Ryan, spesielt Ryan.

Videre i intervjuet forvarer han igjen kommentarene sine i den omstridte videoen, som han under debatten mandag kalte «garderobesnakk»

– Det er veldig trist hvis det blir grunnen til at jeg taper valgkampen, fortsatte Trump som påpekte at han tror han kommer til å vinne.

Gunstig for rike

Skattekuttene Donald Trump lover vil være til stor fordel for de rikeste i USA. Men samtidig vil kuttene øke det statlige underskuddet med 7.100 milliarder dollar over en tiårsperiode, ifølge en ny studie.

Studien av Tax Policy Center som ble publisert tirsdag, viser at skatteforslagene til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton trolig vil ramme de rike hardest.

Sammenligningen av de to skatteplanene viser at Clintons forslag vil ha en positiv innvirkning på budsjettet på 1.400 milliarder dollar, mens Trumps vil øke det statlige underskuddet med 7.200 milliarder dollar over en tiårsperiode.

Trump vil senke inntektsskatten fra 39,6 til 33 prosent og selskapsskatten ned til 15 prosent. Konklusjonen er at alle skattebetalere vil tjene på kuttene, men at det er de rikeste som sitter igjen med størst gevinst. Trump mener skattelettene vil øke investeringene og igjen føre til økonomisk vekst.

Clintons forslag er fire prosent skatteøkning for befolkningen med en årsinntekt på over fem millioner dollar, og en 30 prosent minimum for de med årsinntekt på over tre millioner dollar.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Trump vil spille rase-kortet