Forretningsmannen er kjent for sin selvsikre og brautende stil, men under en samling for evangeliske prester i Orlando innrømmet Trump at han sliter, spesielt i delstaten Utah.

– Vi har et voldsomt problem i Utah, sa Trump og la til at den neste presidenten får muligheten til å utnevne opptil fem nye høyesterettsdommere.

– Det kan komme til å koste oss høyesterett, sa han.

Mormonsk skepsis

Tidligere på dagen innrømmet Trump at hans manglende politiske korrekthet kan koste ham valgseieren dersom amerikanerne avviser hans direkte stil.

Etter å ha slått ut 16 utfordrere i kampen om den republikanske nominasjonen, har Trump møtt mye motstand i tiden etter landsmøtet.

I Utah, hvor republikanerne til vanlig har flertall, har utfordringene vært spesielt synlige. Delstatens store mormonske befolkning har uttrykt skepsis over Trump.

Les også: Clinton satser stort på å skape arbeidsplasser

 
Fremveksten til denne kandidaten betyr trøbbel for Trump

Tror Trump-håpet er ute dnPlus  (DN+)

Anbefalt fra DNtv:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:

 

Er Pokémon Go vår tids Tamagotchi? TV 2s høye spill. Og er bunnen nådd for norsk økonomi?

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.