Trump, som leder kampen på republikansk side, har tidligere lovet å gi sin støtte til partiets kandidat, uansett hvem det måtte bli. Det gjelder ikke lenger.

– Jeg er blitt urettferdig behandlet, sa Trump i et TV-sendt valgmøte tirsdag. Blant dem han ikke mener har behandlet ham rettferdig er den republikanske partiledelsen, partiet selv og den etablerte kjernen i partiet.

Trump sier samtidig at han ikke regner med støtte fra rival Ted Cruz dersom han selv skulle bli nominert.

I CNN-sendingen listet Trump opp det han mener er regjeringens viktigste oppgaver i USA, blant annet sikkerhet, helse og utdannelse, til tross for at han tidligere har sagt at han vil legge ned utdanningsdepartementet. Han har også tatt til orde for å legge ned miljøverndirektoratet dersom han blir valg til president.

Også Ted Cruz og John Kasich talte på det TV-sendte valgmøtet i Milwaukee, den største byen i delstaten Wisconsin, der det holdes nominasjonsvalg førstkommende tirsdag.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Trump er på «frykt-toppen» sammen med flyktningkrisen og Kinas økonomi

Hold deg oppdatert på DN Investor