Selvangivelsen viser at visepresidentkandidaten og Indiana-guvernøren har betalt mellom 10 og 16 prosent skatt de siste ti årene. Han og kona Karen tjente til sammen 113.026 dollar i fjor, tilsvarende litt over 900.000 norske kroner. Inntekten var den laveste de siste ti årene.

Høyest inntekt hadde paret i 2009 og 2010, da de tjente over 1,5 millioner kroner.

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump har fått mye kritikk for å ikke offentliggjøre selvangivelsen sin, noe både Hillary Clinton og hennes makker Tim Kaine på demokratisk side allerede har gjort.

Trumps tilbakeholdenhet har skapt spekulasjoner om at han har mye å skjule, som at formuen hans er mye mindre enn han hevder, at han ikke har betalt skatt eller gitt noe til veldedighet, eller at han har hatt mistenkelige finansforbindelser til russiske interesser.

Les også: Cuba hevder USAs blokade fortsatt koster landet dyrt

Krisemåling for KrF

Peppes og Dolly får ikke fusjonere

GM kaller tilbake 4 millioner biler

Aftenposten-redaktøren: - Vi har øyensynlig truffet en nerve

Se DNtv:

Petter Stordalen: - For meg handler det om å tjene mest mulig penger, slik at hun får mer penger til å redde verden.
Hele tiden mens Gunhild Stordalen har ligget på sykehus og fått behandling for den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi har hun drømt om å klappe kyr. Det fikk hun på Dyrsku'n i Seljord.
01:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.