Lørdag ble Clinton intervjuet i tre og en halv time av det føderale politiet om epostkorrespondansen hun hadde under sin tid som utenriksminister. Hennes forklaring for FBI betyr ikke at hun kommer til å bli straffeforfulgt, men det mener Trump åpenbart at hun bør bli.

– Det er umulig for FBI å ikke anbefale påtale mot Hillary Clinton. Det hun gjorde var galt, skrev Trump på Twitter etter at det ble kjent at Clinton hadde forklart seg for politiet.

Senere hevdet Trump å ha fått vite at hans sannsynlige motkandidat i presidentvalget ikke kommer til å bli tiltalt.

– Det ble akkurat kunngjort av kilder at det ikke blir tatt ut tiltale mot skurken Hillary Clinton. Som jeg har sagt, systemet er fullstendig rigget, skriver den kontroversielle eiendomsmagnaten.

Clinton har vært i hardt vær siden det ble avslørt at hun brukte en privat epostserver i jobben som utenriksminister. FBI etterforsker serveren for å finne ut om klassifisert informasjon er blitt behandlet på riktig måte. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les mer på DN.no:

Har steget 14,2 prosent på et halvt år: Kraftig prisstigning for disse boligene i juni  

Get Inspired-gründer Silje Landevåg (31) nyter godt av at nordmenn handler stadig mer fra sportsbutikker på nett: I år vil hun omsette for 115 millioner  

John Fredriksens Seadrill vurder å flytte hovedkvarteret fra London etter brexit: - Byen er dyr og vi har alternativer  

Rema-sjef Ole Robert Reitan sier Rema ­taper én milliard kroner årlig på at de får dårligere betingelser enn Norgesgruppen: – Vi blir angrepet fra alle kanter dnPlus (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.