Ifølge avisa har ukrainske korrupsjonsetterforskere funnet navnet til Trumps valgkampleder, Paul Manafort, i regnskapsbøker tatt fra partikontoret til den tidligere ukrainske presidenten. I løpet av 400 håndskrevne sider dukker Manaforts navn opp 22 ganger, og det skal være snakk om utbetalinger på 12,7 millioner dollar.

Manafort jobbet som konsulent for partiet til Janukovitsj mellom 2007 og 2012. Det er uklart om Manafort faktisk har fått utbetalt pengene.

Valgkampsjefen, som sluttet seg til Trumps kampanje i juni, benekter at han har gjort noe ulovlig.

– Anklagene om at jeg har akseptert kontantutbetalinger er ubegrunnede, nonsens og tåpelige, sier Manafort i en uttalelse mandag. Han mener the New York Times ignorerer fakta for å fremme sin egen politiske agenda. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også:
- Det er mye fokus på frykten for at det kommer mer laks

Lakseanalytiker: - Det brygger opp til en perfekt storm

Kronen er nå 1,75 prosent sterkere enn Norges Bank har sett for seg

Hør DNs podcast der vi blant annet diskuterer høsten i aksjemarkedet, utsiktene for rentekutt og om bunnen er nådd for norsk økonomi.

Anbefalt av DNtv:

Episode 4: Slik gikk det med Sunniva i Norseman Xtreme Triathlon
DNtv har fulgt Sunniva Dring (35) frem mot ett av verdens hardeste triatlon denne helgen. Her kan du bli med på hennes spektakulære ferd med 226 km svømming, sykling og løping fra Eidfjord til Gaustatoppen.
05:01
Publisert:

Spice Girls 20 år
Alexandra Gjerpen og Jenny Dellegård deler sine beste minner fra den gangen Spice Girls dominerte hitlistene - for 20 år siden.
01:60
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.