Detroit, Michigan: - Vi trenger en person som er mer rettet mot handel. Trump er fantastisk. Han har 4,5 milliarder dollar folkens, så han gjør åpenbart noe i rettferdighetens navn!

- Hillary virker myk, og det appellerer ikke til meg, sier Anthony Hairston – aka. Shadow Klan – på det som er vanskelig å si om er rap eller hans vanlige måte å snakke på.

Detroit er kjent for sin rap-scene, hvor blant annet Eminem slo seg opp.

Einstein-rap

Hairston sykler rundt i Downtown Detroit for å selge CD-er med musikken sin direkte til folket. Gaterapperen, med artistnavnet Shadow Klan, sier han normalt rapper om astrofysikk og kosmologi.

- Jeg føler et ansvar for å rappe om vitenskap, slik at vi kan underholde hverandre med informasjon, heller enn personlige og spekulative historier om klærne mine, bilen min eller kjæresten min. La oss utvikle oss eksponensielt, sier den fargerike ordsmeden, før han fremfører en egen Einstein-rap.

Detroit, Motor City, eller Motown – som den er blitt kalt –  opplevde en voldsom nedtur da bilindustrien endte på felgen under finanskrisen.

«Re-Motowned»

Rapperen mener ting er i ferd med å bedre seg.

- Detroit er i en innledende fase for å ta igjen forspranget til resten av verden, sier Hairston.

Han viser til byens mange byggeprosjekter.

- Vi skal få denne motorbyen «re-Motowned»!

 

Se video over med gaterapperen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.