I en måling utført for New York Times og CBS News har den tidligere nevrokirurgen nesten innhentet Trump.

Carsons oppslutning blant republikanske velgere har økt fra 6 til 23 prosent den siste måneden, mens Trumps oppslutning har falt 27 til 24 prosent, viser målingen.

Oppslutningen om Jeb Bush er også dalende og har falt fra 13 til 6 prosent, viser målingen.

Trøsten for samtlige håpefulle kandidater er at bare 37 prosent av republikanerne har bestemt seg for hvem de vil støtte, mens 63 prosent mener at det er for tidlig å ta stilling til dette.

Trump kommer sterkere ut i den siste meningsmålingen utført for Washington Post og ABC News, der 33 prosent av republikanerne mener at den eksentriske milliardæren bør bli partiets kandidat. I en tilsvarende måling i juli fikk han støtte fra 24 prosent.

For Carson er imidlertid framgangen enda større. Han fikk støtte fra bare 6 prosent i juli, men har nå 20 prosent av republikanerne i ryggen.

For Jeb Bush er utviklingen derimot sørgelig, ifølge denne målingen. Mens 21 prosent av republikanerne sluttet opp om ham i juli, mener nå bare 8 prosent at han bør bli republikanernes presidentkandidat.

Et tankekors for republikanerne er det at seks av ti amerikanere, uavhengig av partitilhørighet, mener at Trump er uegnet som president.

 

Les også:- Vi er heldige som har rente å kutte

Professor om Miljøpartiet de grønnes politikk: - Tragikomisk

Carlsberg tilbakekaller øl i Sverige

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her besvimer BMW-sjefen på scenen:

Her besvimer BMW-sjefen på scenen
Det ble dramatisk da den nye BMW-sjef Harald Kruger møtte pressen i Frankfurt for å snakke om de nye bilmodellene. Plutselig besvimer han før han blir geleidet bort fra scenen.
00:28
Publisert: