Trumps advokater har leverte en justert versjon av søksmålet, skriver avisen. Her er anklagene om at valgansvarlige i delstaten krenket og hindret Trump-kampanjens rett til å se stemmetellingen fjernet.

Trump og hans personlige advokat Rudy Giuliani har gjentatte ganger sagt at mer enn 600.000 stemmer i Philadelphia og Pittsburgh burde erklæres ugyldige på grunn av dette.

Det nedskalerte søksmålet retter nå fokuset mot anklagene om at Republikanerne ble forskjellsbehandlet fordi noe fylker lot velgerne rette på feil på poststemmesedlene. Fylkene har sagt at det gjaldt en liten gruppe velgere, skriver Washington Post.

Advokat Cliff Levine, som representerer Det demokratiske partiet i saken, sier at endringen betyr at søksmålet ikke kan endre utfallet av valget i delstaten.

Det demokratiske partiet i Pennsylvania har svart med å igjen anmode om at søksmålet droppes.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.