Hytta ble solgt igår for 2,81 millioner kroner, tilsvarende 104.000 kroner per kvadratmeter, som er prisrekord for øyene innerst i Oslofjorden, skriver Finansavisen.

-Det kan jeg garantere, for det markedet kjenner jeg ut og inn, sier megler Marius Berger hos Privatmegleren til avisen.

Snart vann?
Prisantydningen lå på 2,3 millioner, og det møtte opp ti stykker på visningen en sur novemberdag. To stykker som mer enn gjerne ville sikre seg mini-hytta bidro til å dra prisen 22 prosent over prisantydning.

Ifølge Berger er det brukervennligheten og nærheten til byen som tiltrekker kjøperne. Ingen av hyttene på øynene har innlagt vann, men strøm er lagt inn. En ny regulering som er på trappene kan imidlertid åpne også for å legge inn vann.










(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.