- Eurobonus er en av de viktigste satsningsområdene når vi ser frem mot de nærmeste seks til ni måneder. Vi vil forbedre programmet og tilby helt nye tjenester, sier SAS-direktør Eivind Roald.

Tirsdag la flyselskapet frem et resultat for første kvartal som var bedre enn analytikerne ventet. SAS gikk en kvart milliard i minus, men resultatet er betydelig bedret sammenlignet med samme periode ifjor.

Fremover skal det skandinaviske flyselskapet satse på digitale løsninger og sitt kundeprogram Eurobonus for å beholde sine nåværende og sikre seg flere kunder, påpeker Roald.

Gullkort for resten av livet

Etter sommeren vil det komme flere endringer i Eurobonus-ordningen. Da vil det bli mulig å sikre seg et gullkort for resten av livet.

- Dersom du har vært lojal mot SAS i minimum ti år, dersom du for eksempel har hatt et gullkort i ti år, kommer vi til å belønne lojaliteten med et gullkort for resten av livet, sier Roald.

Han viser til at dette er uavhengig av hvor gammel du er.

- Det er et ønske fra vår side om å vise lojalitet tilbake. Sånn sett er det et hint til de som ligger på syv, åtte, ni år. Stå på litt til, så har du kanskje et gullkort for resten av livet, sier Roald.

Fryse medlemskap

Det vil også bli mulig å fryse medlemsnivået etter sommeren.

- Det er jo en del som reiser mindre en periode, fordi de er mellom to jobber eller er i permisjon. Før har det vært slik at vi ikke har vært særlig nådige med akkurat det, vi har tatt fra de kortet med en gang de ikke har reist like mye med oss, sier Roald.

- Nå kommer vi til å endre det. Da skal kundene kunne fryse nivået de er på i en viss periode. Så kan du beholde kortet ditt, legger han til.

I tillegg skal det satses på tjenester og flere muligheter for bonusprogramkundene, opplyser SAS-direktøren.

- Det viktigste er at vi vil tilgjengeliggjøre utrolig mange flere seter til våre EuroBonus-kunder. Det skal bli lettere å få tilgang til det, sier Roald.

Ifølge ham vil selskapet også gjennomføre flere perioder med kampanjer, hvor kundene skal kunne kjøpe Eurobonus-billetter til rabatterte priser.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Slik steker du perfekt biff  

Derfor rykker de aller råeste eiendommene fra

Solgt før visning for nesten 90.000 per kvadratmeter

Se DNTV: - Det er lenge siden markedet har vært så bra

– Det er lenge siden markedet har vært så bra
Bård Eker viser tre biler i Genève. Samlet har de over 4000 (!) hestekrefter.
02:04
Publisert: