Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Test av Technics SU-G30

Technics SU-G30. Foto: Technics
Technics SU-G30. Foto: Technics les mer

Teknotesten

Sublim strømmeforsterker

Technics fortsetter comebacket med en nydelig trådløs forsterker, som også lyder forbasket godt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Technics SU-G30

  • Type: Trådløs integrert forsterker
  • Strømming: AirPlay, Bluetooth, Wifi, nettradio
  • Innganger: Analog, platespillerinngang, optisk, koaksial, USB, Ethernet
  • Effekt: 2 x 50 W 8 ohm/100 W 4 ohm
  • Mål: 43 x 98,5 x 38,8 mm, 10,5 kg
  • Pris: 32.990 kr

Pluss
Et teknisk vidunder som kombinerer innovativ teknikk med klangfull vellyd og praktiske løsninger, som strømming over Wifi, internettradio, Spotify, Tidal - og platespillerinngang.

Minus
Få innganger, litt lite krefter til de mest tungdrevne høyttalerne og høy pris.

Vis mer

Technics har blåst liv i sitt gamle hi-fi-merke Technics igjen. I fjor testet vi den nye platespilleren SL-1000G, og nå er turen kommet til enda et innovativt Technics-produkt. Strømmeforsterkeren SU-G30 har trådløs strømming, Bluetooth, internettradio og innebygget digitalkonverter. Blant annet.

Den har også et par analoge lydinnganger, den ene for platespiller med MM-pickup, og USB-inngang foran og bak. Den bakre er til datamaskiner - PC eller Mac - mens den fremre brukes hvis man vil koble til en iPhone, iPad eller iPod med kabel.

Mange muligheter altså, men den har noen unike tekniske løsninger som skiller Technics-forsterkeren fra konkurrentene på markedet.

De to antennene gir deg strømming fra mobilen, og man kan koble til PC-en, digitale lydkilder - og platespiller! Foto: Technics

Det er kanskje grunnen til at den er dyrere enn Rotel RA-1592 og Denon PMA-2500NE, som begge har innebygget DAC, men mangler nettverkstilkobling og strømming.

Den nærmeste konkurrenten i pris, er Naims nye Uniti Star, som kombinerer strømming og DAC, med en innebygget CD-spiller. Den skal vi teste når den er klar for testbenken.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Privat Tester Lydtest Forbrukerelektronikk Technics Teknotesten
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer