Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Test av Technics SU-G30

Technics SU-G30. Foto: Technics
Technics SU-G30. Foto: Technics les mer

Teknotesten

Sublim strømmeforsterker

Technics fortsetter comebacket med en nydelig trådløs forsterker, som også lyder forbasket godt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Technics SU-G30

  • Type: Trådløs integrert forsterker
  • Strømming: AirPlay, Bluetooth, Wifi, nettradio
  • Innganger: Analog, platespillerinngang, optisk, koaksial, USB, Ethernet
  • Effekt: 2 x 50 W 8 ohm/100 W 4 ohm
  • Mål: 43 x 98,5 x 38,8 mm, 10,5 kg
  • Pris: 32.990 kr

Pluss
Et teknisk vidunder som kombinerer innovativ teknikk med klangfull vellyd og praktiske løsninger, som strømming over Wifi, internettradio, Spotify, Tidal - og platespillerinngang.

Minus
Få innganger, litt lite krefter til de mest tungdrevne høyttalerne og høy pris.

Vis mer

Technics har blåst liv i sitt gamle hi-fi-merke Technics igjen. I fjor testet vi den nye platespilleren SL-1000G, og nå er turen kommet til enda et innovativt Technics-produkt. Strømmeforsterkeren SU-G30 har trådløs strømming, Bluetooth, internettradio og innebygget digitalkonverter. Blant annet.

Den har også et par analoge lydinnganger, den ene for platespiller med MM-pickup, og USB-inngang foran og bak. Den bakre er til datamaskiner - PC eller Mac - mens den fremre brukes hvis man vil koble til en iPhone, iPad eller iPod med kabel.

Mange muligheter altså, men den har noen unike tekniske løsninger som skiller Technics-forsterkeren fra konkurrentene på markedet.

De to antennene gir deg strømming fra mobilen, og man kan koble til PC-en, digitale lydkilder - og platespiller! Foto: Technics

Det er kanskje grunnen til at den er dyrere enn Rotel RA-1592 og Denon PMA-2500NE, som begge har innebygget DAC, men mangler nettverkstilkobling og strømming.

Den nærmeste konkurrenten i pris, er Naims nye Uniti Star, som kombinerer strømming og DAC, med en innebygget CD-spiller. Den skal vi teste når den er klar for testbenken.

Privat Tester Lydtest Forbrukerelektronikk Technics Teknotesten
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.