Audis nye kompakte småbil, Audi A1, kommer til Norge i august og blir et nytt alternativ i småbilklassen.

Bilen har en lengde på 3,95 meter, kombinert med en bredde på 1,74 meter. Audi A1 blir tilgjengelig i to utstyrsvarianter, Attraction og Ambition. Utover standardutstyret, som blant annet er start-/stopp-system, kan Audi A1 leveres med ekstrautstyr som MMI navigasjonssystem plus, setetrekk i skinn, DAB-radio, panoramasoltak, xenon plus med LED-kjørelys og annet utstyr man tidligere har forbundet med større biler.

Les også: Her er den nye mini-Audien

Ved lansering i august er to motorer tilgjengelig, bensinmotoren 1,4-liter og 122 hestekrefter og dieselmotoren på 1,6 liter og 105 hestekrefter. De to turbomotorene, som leverer et dreiemoment på henholdsvis 200 og 250 Nm, gjenspeiler de sportslige ambisjonene til småbilen. Den friske bensinmotoren gjør unna null til 100 km/t på rett over ni sekunder.

Senere i høst kommer også to mindre motorer, 1,2-bensin på 86 hestekrefter og 1,6-diesel på 90 hestekrefter.



Her kan du se Justin Timberlake presentere den nye A1 under bilutstillingen i Geneve i mars i år:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.