Bård Eker har via sitt selskap Eker Performance signert agenturet for Ducati motorsykler.

- Motorsykkel er faktisk der vår interesse for teknikk, ytelse og fart startet – og Ducati er det brand som ligger våre hjerter nærmest og som passer best til vår eksisterende produktportefølje, sier Bård Eker i en pressemelding.

Hydrolift og Koenigsegg har sin store porsjon lidenskap som bærebjelke, ved siden av avansert design, teknikk og performance, noe Eker mener er en ”perfect match” med Ducati motorsykler.

Eker Performance senter blir lokalisert i Fredrikstad der Hydrolift og Koenigsegg Norway har sin lokasjon i dag. Senteret kommer til å være representert med alle de ulike Ducati modellene.

- Tanken er å styrke vår filosofi om å samle ekspertise og high end produkter slik at vårt anlegg kan representere og levere det råeste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på to og fire hjul, avslutter Bård Eker.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.